mandag 7. desember 2009

Ukens WTF?!

De kommer dettende ned ved jevne mellomrom. Denne plukket jeg opp hos Sara. Bodø Senior Høyre krever at eldre mennesker bør få kjøpe sex:
- Ømhet og så videre er like viktig for eldre og funksjonshemmede som for andre. Men alle har ikke samme muligheten til å innlede vanlige forhold, sier Alfred Nilsen-Nygaard i Bodø Senior Høyre.
[...]
- Vi vil bli sett på som individer, sier Nilsen-Nygaard, som fremmet forslaget til resolusjon som ble vedtatt av årsmøtet.
Men de vil gjerne understreke at de ikke oppfordrer til noe uetisk:
- Derfor vil noen fra tid til annen søke sitt seksualkrav tilfredsstilt ved kjøp av seksuell omgang. Og jeg understreker at jeg snakker om enslige. Jeg vil ikke oppfordre til utroskap, sier Nilsen-Nygaard.
WTF?!

5 kommentarer:

Torunn sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Torunn sa...

Det er helt håpløst er hvordan de rører sammen grupper for å støtte opp under argumentet sitt. Ikke bare eldre er nevnt, også funksjonshemmede og de som ikke har utseendet med seg dras fram. (mistenker at de ikke egentlig syns salg av sex er noe problem i det hele tatt, men det er forsåvidt ikke poenget her).

Men det jeg syns er mest WTF!? i det hele er denne setningen:

"Han trekker fram at utseende, hensynet til barn, eller andre forhold kan gjøre det vanskelig å få sin seksualdrift tilfredsstilt"

Kan jeg få foreslå familieterapi hvis hensynet til barna er det som gjør at eldre avstår for å ha sex?

Milla sa...

OK, som funksjonshemmed er jeg offisielt fornærmet.
C

Milla sa...

OK, som funksjonshemmed er jeg offisielt fornærmet.
C

enje sa...

fan de e dom :S:S:S:S