lørdag 27. juni 2009

Frp ønsker ingen likhet i loven

Likebehandling mellom nordmenn og innvandrere er avgjørende for å forebygge konflikter, noe som betyr at særegne ordninger for innvandrere må avvikles.
Sitatet er hentet fra Frps prinsipprogram. Det er ikke spesifisert hva slags særegne ordninger dette er, men hvis vi tar en kikk på tolkninger fra Frps politikere er det tydelig at de bare er for å fjerne særegne ordninger som gagner minoritetene, som kvotering.

Faktisk så er Frp de fremste til å foreslå særegne ordninger for minoritetsbeflkningen - det vil si særegne ordninger som begrenser friheten deres. Her er eksempler på at Frp nettopp krever forskjellsbehandling av nordmenn og innvandrere:

* I Dagbladet vil Sylvi Listhaug ha kontantstøtte - bare ikke for mennesker som ikke snakker norsk.

* Per Sandberg ville fjerne barnetrygden som sender barna sine til hjemlandet.

* Frp synes at det er få ting som er så gjevt som religiøse privatskoler, hvis ikke de er muslimske da. Det sier de nei til.

Like rettigheter for alle meg i rompen.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Likhet for loven! Hva er det for slags utsagn? Likhetsideen der prosessregler i domstolspraksis er gjeldene. Der rettsstatsstatsprinsipper skal følges ved rettssak med stat vs borger.
Likhet for loven; kan vris til at ALLE må snakke norsk for å få tilgang på goder, der har du eksempel på KRAV om norskkunnskaper er mandatorisk for å få tilgang på økonomiske fordeler.
Lars

Steffan sa...

Likhet ja, glemte du at Jens vil at menn skal tjene mindre, slik at det blir mer likt mellom mann og kvinne? hallo, men skal det være rettferdig så skal folk ha lønn etter hvor mye arbeid de gjør, ikke etter hvilket kjønn de er.

Det er ikke vår feil at kvinner velger å få barn under utdanningen, noe som senker statistikken en del, så jobber menn ofte mer overtid enn det er lov til for å forsørge familien sin, hvorfor skal menn bli straffet for dette?

Nei! den rødgrønne regjeringen kan kysse ræva mi rein før deres kommunistiske politikk når det norske folk.

Anonym sa...

Joda Frp ønsker likhet for loven,hvis man er em hvit pilsdrikkende mann med ølvom og tettsittende griseøyer.Man må også kunne gå i hanemars og skrike hurra Siv,da er man like for loven,vel å merke Frploven.T J

Anonym sa...

Hvordan kan du forklare at de fleste SV velgerne er norske kvinner under 30 år. Når kvinnene
når 30-40 års alderen ler de bare av SV. Er det fordi at mennesker blir dumme når de blir eldre?
Det finnes ikke noe mer arrogant en velfødde jenter med shoppingposer og solbriller i verdens rikeste land som babler om revolusjon og rettferdighet mens de sitter på sydenflyet.
Når du har passert 30 skjønner du hva jeg snakker om og begynner å stemme Høyre/Ap mens du ammer barn
og drar på campingferie med mannen din. Da kommer du til å le av din fortid som "revolusjonær" babe.
middelklasse jetset babes er en bedre beskrivelse på deg og dine "revolusjonære soldat søstre"
Gunn

Anonym sa...

Det skal være likt for alle. Derfor må de som vil ha trygdegoder innfinne seg med visse krav, som for eksempel norsk.

Desverre virker ikke SVs partipolitikk ved å la folk være i fred og heller dumpe penger på dem.

Og vi skal ikke ha muslimskoler siden det hisorisk sett betyr en lærere som ikke snakker norsk og advarer mot vestlig kultur. Selv vil jeg gjerne avskaffe alle religiøse skoler, men det er ingen tvil om at den jevne muslimske skole er langt mer ekstrem og innprentende enn de kristne.

Som Gunn sier, det fleste "rødsympatiserende" er unge og velfødde mennesker som gjerne har mange logiske hull i sin naivistiske drømmeralling. Her, for eksempel, glemmer du at mangel på krav hindrer integrering og skaper både sosiale forskjeller og segregering.

Gina sa...

Jøss, her var det mye grums å ta fatt i.

Anonym 1: Det er ikke språkkunnskapene dine som gjør at du har rett på kontantstøtte. Nå er forøvrig kontantstøtte en merkelig borgerlig oppfinnelse. En vanlig misforståelse er at man får penger for å være hjemme med barn. Det stemmer ikke. Kontantstøtte er betaling man får for å ikke benytte seg av barnehageplass. Jeg er altså mot kontantstøtte.

Steffan: Hæ? Ingen har da sagt at menn skal tjene mindre. SV har derimot tatt til orde for en likelønnspott slik at de som arbeider i kvinnedominerte sektorer får rettferdig lønn for slitet. Det vil også være et viktig grep for å rekruttere folk til velferdsstaten.

Anonym 2: Hehehe. Frp ønsker hvertfall bedre rettigheter for hvite, kristne heterofile menn med penger.

Anonym 3: SV har mange kvinnelige velgere over 30 år! Det er kvinner som arbeider i offentlig sektor og er opptatt av gode og gratis velferdsløsninger og skikkelig lønn for arbeidet de gjør.

Anonym 4: Trygden er til for folket, ikke omvendt. Kravet som skal generere trygd er om man har behov for det. Jeg mener barnehage er viktig for integrering, og norskopplæring er viktig for integrering. Sylvi Listhaug og Frp vil kutte i begge deler og i samme håndvending stigmatisere mennesker med annen hudfarge.

Anonym sa...

1: Kontantstøtten bør fjernes asap. Debatten angående innvandrere som mottar denne er jo bare endel av debatten. Forøvrig et viktig poeng når 80% av mottakerene i Oslo er ikke vestlig norske. Kan man ikke norsk eller har utdanning kan man også gå utifra att de er hjemme med barna. Forøvrig er barnehage en ypperlig plass for integrering
2: Lik lønn for alle er umulig å handheve og er kommunisme i lange baner. Komplekst tema og man kan ikke bare si att mannfolk tjener bedre fordi de er mannfolk. Sier noen noe slikt er det ihvertfall bortkastet å diskutere med den personen. Valg av yrke er frivillig, men helt enig att mange personer innen helsesektoren er dårlig betalt!!
3: SV vil avskaffe kristendom, så var vel som ventet. Skal vi holde på nasjonalfølelsen ( noe de fleste utenfor Oslo kanskje har enda), så bør vi verne om det urnorske og ikke minst føre en bedriftsvennlig politikk ( nevner rederibeskattningen, loven om solidaransvar). Folk med penger skal SV være gla for att vi har i Norge. Det er også mange ikke-hvite nordmenn som har penger i dette landet, så ikke kom med den. Det blir gjort transaksjoner fra norge til utland for enorme beløp fra ikke-hvite nordmenn, så dette blir for dumt. Kom gjerne med en % fordeling på hvor mange som er rike mellom hvite og ikke-hvite, så får vi en bedre debatt og ikke slik synsing og dårlig hersketeknikk bruk.
4: Trygden er altfor lett å missbrukes og hele NAV skulle vært avskaffet. Selfølgelig er venstresiden tilhenger av trygd, goder og velferd, men det er mange veier dit og systmet vi har idag fungerer ikke.
5: FRP vil kutte norsk opplæring og barnehage? Hvor får du dette ifra? Har de kanskje ikke bare en annen vei mot det samme målet som dere har? Bare fordi de vil gjøre ting på en annen måte, så betyr ikke dette automatisk noe negativt vel? Dette er noe dere sier for å spre frykt og fremme deres egne synspunkter.
Den linjen att FRP er imot ikke-hvite er bare for idiotisk, så gidder ikke engang å kommentere den.

Anonym sa...

Kan noen svare på hvorfor FRP sier ja til alle private skoler men nei til muslimsk skole? Hvis man sjekker statistikken på ran, tyveri, voldtekt, nasking, drap, pedofili, her i landet så er det nesten kun "kristne" og "ateister" og "katolikker" som dominerer listene. Hvorfor kommer det aldri opp i median? Tenk før dere oppfører dere som "hvite" i USA i 1940 og gir de nye "svarte" altså "muslimene" skylden for masse rart. Mvh politistudent Oslo

Anonym sa...

å hva er feil med å fjerne barnestøtte til de som sender barna utenlands ? det vil jo si du har ikke noe utgifter på barn :p mest sannsynelig.

Anonym sa...

Sv er ferdig i regjering.Dere har sviktet deres eget folk.Vi kommer aldri til å glemme,aldri til å tilgi.

Ingen kommunister i våre gater!!!

Gina sa...

Synes ingen av Frp-sympatisørene her at partiet bryter sine egne prinsipper når det først skriker nei til særbehandling men så foreslår særlover på rekke og rad?

Og til siste anonym: Kommunister kommer til å finnes i gatene uansett hvordan valget går. ^^