søndag 26. april 2009

Ukens: WTF?!

Årets Fritt Ord-vinner Nina Karin Monsen har lenge vært en kandidat til denne spalten. Problemet har bare vært å velge ett av de mange sitatene hennes. Det har rett og slett vært umulig å finne bare ett. Her er en seiersrekke:
Jeg har trukket en parallell mellom nazistisk menneskesyn og konstruerte barn. Dette gjelder uansett seksuell legning. Homofile og heterofile kvinner reiser til Danmark for å bli inseminert med ukjente, utvalgte, nordisk utseende menns rensede sæd (omtalt i Aftenposten 26. og 27. august). De planlegger farløse barn. Det er inhumant. Nazistenes program "Lebensborn" ga i hvert fall barnet en far.
Homofile kan, som psykisk utviklingshemmede, ha krav på trygd som medfødt ufør.
Homofili blir aldri like ærefull som heterofile. Det må homofile leve med, det er deres livslange handikap.
Dernest kommer ekteskap for pedofile.[Etter felles ekteskapslov, Gina anm.]
WTF?!

Sitatene er blant annet hentet fra Monsens bok "Kampen om ekteskapet og barnet" og diverse avisartikler i Aftenposten og Dagbladet.

3 kommentarer:

mrtn sa...

She's a charmer.

Ingrid sa...

Hadde ikke fått med meg alle disse sitatene, det ene grovere enn det andre... Dama eier jo ikke folkeskikk. Men hva var det med pedofili, skjønner ikke helt hva hun mener med det...

Gina sa...

Det hun prøver å si er at etter felles ekteskapslov kommer det en ekteskapslov for pedofile, eller noe slikt. Hun sammenlikner altså homofili med pedofili, slik jeg tolker henne. Drøy, er jo bare fornavnet.